Benvinguts
Productes
Serveis
Ofertes
Qui Som
Botiga Internet

A l'hora de preparar la nostre exposició escollim el producte que ens ofereix més prestacions i confiança per els diners que costa. També tenim molt en compte lla qüestió del servei tècnic que hi ha al darrere.

A la botiga de Girona, del carrer Riu Güell 54 amb façana als carrers Pau Casals, Joaquim Vayreda i Francesc Rogès al barri de la Devesa, trobareu molta facilitat per aparcar entre les places lliures que ens envolten i encara més a la zona verda.

També hi ha el pàrquing tancat de pagament del carrer Joaquim Vayreda 53-55, a menys de 200 metres.
Euronics Angelats (Electrònica Angelats sl ) c/ Joaquim Vayreda 5, c/ Riu Güell 54 , cantonada c / Pau Casals 2 17001 Girona
CIF B-55.079.149 Tel 972 235215 Tel 872 035 246 comercial@angelats.cat
Som professionals amb molts anys de experiència, adquirida des de 1974 a Radio Angelats de Salt i MIlar Angelats de Girona.

La nostra motivació es que vostè quedi satisfet amb el nostre servei.

Mirem de aconsellar lo perquè el que li subministrem compleixi les seves expectatives sense que haver de gastar més del compte. El tractem bé perquè volem que torni.

Volem ser el seu botiguer de capçalera, com fa anys ho som per diferents generacions de moltes famílies. Més que clients tenim molts amics.